Tp polo vakantie

Polo vakantie

Wilt u eens wat anders? Uw vakantie combineren met polo spelen? Dan kunt u zich aanmelden voor een polo vakantie bij Santiago Shanahan in Florentino Ameghino, Argentinië.

Over Santiago Shanahan
Santiago is opgegroeid in Florentino Ameghino, komt uit een familie van paardenfokkers en heeft polo leren spelen bij Media Luna Polo Club. Voor zijn 12e seizoen speelt hij nu polo in Europa. Afgezien van het hartstochtelijk aanbieden van polovakanties in zijn woonplaats, speelt hij professioneel polo, geeft pololessen, traint polopaarden en verkoopt polopaarden die hij zelf heeft opgevoed.

Wanneer u uw polo vakantie doorbrengt bij Santiago in Florentino Ameghino is er geen strikt programma, het programma wordt op maat gemaakt naar uw wensen. Natuurlijk zal polo de eerste focus zijn, maar u kunt daarnaast ook deelnemen aan verschillende activiteiten. Deze zijn te vinden op zijn website: https://www.santiagopolo.com

Enkele details

Hotel
Er is een samenwerking gesloten met het nieuwbouw hotel "Viejo Molino". Hier kunt u verblijven in een modern hotel met het meest vriendelijke personeel. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.hotelviejomolino.com

Eten
Elke dag kunt u beslissen waar en wat u wilt eten. We kunnen een heerlijke traditionele asado organiseren bij het clubhuis, u meenemen naar een lokaal restaurant of een picknick voorbereiden op het platteland.

Transport
We zullen u ophalen en u overal naartoe brengen waar u wilt: vliegveld, polo spelen, of naar de verschillende activiteiten. U kunt natuurlijk ook zelf een taxi nemen in Ameghino.

Dagelijks leven
We helpen u met uw dagelijks leven in Argentinië. We vertalen gesprekken met de lokale mensen en kiezen de beste plekken uit om souvenirtjes te kopen.

Tp cont polo vakantie
22836420 14f9 4084 b4ca f7a72a5b6144
INFORMATIE

Contact

Privacy verklaring

Charity
ADRES

Bezoekadres
Holzik Stables
Allemansveldweg 150
7538 PE Enschede

Postadres
Twentsch Polo Club
Postbus 74
7570 AB Oldenzaal (NL)

CONTACT

   Algemene zaken
            +31 541 744038

  Holzik Stables
           +31 534 305310

  info@twentsch-poloclub.com

Copyright © 2024 Vereniging Twentsch Polo Club
Alle rechten voorbehouden

KVK: 73107581